BARBECUE & GRILL

KOOP HIER ONLINE

ONTDEK HET ASSORTIMENT VOOR BARBECUE & GRILL

Barbecue en grill zijn in sommige opzichten de eenvoudigste vorm van koken: je legt voedsel op een vuur en wacht tot het klaar is. Of je nu eenmalige zomer barbecuekoning, een zomer-griller of een echte grill professional bent… het hotdevil assortiment kan je zeker bekoren.

houtskool

HOUTSKOOL

Het belang van het gebruik van de juiste soort houtskool wordt soms over het hoofd gezien, ook al speelt dit een doorslaggevende rol voor het resultaat van een geslaagde barbecue… Harde houtsoorten met een hogere densiteit zijn ideaal voor slow cooking. Hardhout zal ook voldoende tijd laten om te grillen en om het vuur in een later stadium opnieuw aan te steken.

BESTEL ONLINE
ovenhout

OVENHOUT

Gebruikt u een houtoven zoals een  gestookte pizzaoven? Dan is het van belang dat u op de juiste manier stookt. Om te beginnen is het belangrijk om het juiste hout te gebruiken want tijdens het bakken is het van belang om continue gloeiende kolen en een brandend stuk hout hebt. Dit zorgt ervoor dat u de oven op temperatuur houdt.

BESTEL ONLINE
kokosbriketten

KOKOSBRIKETTEN

Deze briketten worden gemaakt van de schaal van de kokosnoot.  Ze zijn CO2-neutraal: geen enkele boom moet hiervoor gekapt worden.
Ze zijn zeer zuiver en milieuvriendelijk product. Weinig asresten, beter grillen door de constante hoge temperatuur en één enkele laag volstaat om ganse sessie te grillen.
 
U heeft minder verbruik en zal beduidend langer grillen dan met de klassieke houtskool.

BESTEL ONLINE

IN DE KIJKER!

Black Pitt wood chunks kers

  • Kokosbriketten voor gelijkmatige verbranding.
  • Gemaakt van de afval van kokosnoot schelpen uit de voedingsindustrie.
  • CO2 neutraal, gerecycleerd product.
  • Kan na doven opnieuw gebruikt worden.
  • Brand 4 uur lang.
  • Zeer geleidelijke warmte afgaven.
KOOP HIER ONLINE
hotdevil kokoksbrikketen

ONTDEK OOK DEZE AANMAAKPRODUCTEN

ideaal voor barbecue en grill

aanmaakblokjes

Aanmaakblokjes

BESTEL HIER
Aanmaakkrullen

Hotdevil aanmaakkrullen

BESTEL HIER